Participarea Skylux la Regatta Arhitecților 2024

Regatta Arhitecților este singurul eveniment nautic dedicat arhitecturii din Romania.

Ajunsă la editia a V-a, Regatta Arhitecților este si o platformă unde arhitecții se întâlnesc pentru a împărtăși idei, a învăța unii de la alții și a se inspira reciproc, de aceea ne bucuram ca am putut participa si sustine un astfel de eveniment. Mai multe informații despre Regatta Arhitecților pot fi găsite pe pagina lor oficială urmand acest link.

Regatta Arhitectilor 2024

 

Unul dintre cele mai valoroase aspecte ale Regattei Arhitecților este oportunitatea de a construi relații.
Firma noastră, Skylux, a avut privilegiul de a susține la Regatta Arhitecților. Un eveniment extraordinar care a adus împreună bărci competitoare pentru câteva ore de cursă printre valuri, toate având un singur obiectiv: să urce pe podium.

Un aspect remarcabil al evenimentului a fost oportunitatea de a crea legături puternice între membrii echipelor, mulți dintre participanți nefiind familiarizați între ei înainte de a urca pe barcă. Acest context a facilitat un networking de calitate între persoane cu interese profesionale și personale similare. De asemenea, am avut ocazia să le prezentam participanților la eveniment, ultimele produse adăugate în portofoliul Skylux. Pentru detalii despre acestea, vă rugam să urmați acest link.

Majoritatea participanților au declarat că evenimentul și-a atins cu succes scopul, consolidând relațiile și promovând colaborarea.

Regatta Arhitectilor 2024

La finalul zilei, după anunțarea echipelor câștigătoare și acordarea diplomelor și medaliilor, participanții au avut parte de momente de relaxare și socializare în cadrul unei petreceri organizate în port.
Echipele participante au plecat acasă cu medalii oferite de sponsori și organizatori, iar evenimentul a generat numeroase reacții pozitive printre participanți.

Regatta Arhitecților nu este doar o competiție, ci și o ocazie extraordinară de a împărtăși pasiunea pentru arhitectură și navigatie, de a construi relații durabile și de a crea amintiri de neuitat.

Suntem mândri de participarea noastră și așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție!

Ne vedem pe valuri anul viitor!
Echipa SKYLUX

Alte postări


Meniu