O identitate nouă – același profesionalism Skylux

 

O companie sănătoasă evoluează în permanență, păstrându-și, însă, în același timp valorile și angajamentul care o definesc.

De aceea, după 12 ani de prezență pe piața din România, am luat hotărârea de a reflecta evoluția noastră prin crearea unei noi identități vizuale care să reprezinte fidel brand-ul Skylux: de la beneficii, la angajament față de parteneri și față de satisfacția lucrului bine făcut.

O identitate vizuală care îmbină perfect confortul și siguranța, noul logo Skylux simbolizează subtil și intuitiv prin tranziția din albastru rece în galben cald transformarea constantă a factorilor externi (lumină, temperatură, vânt, etc.) în beneficii cuantificabile pentru proiectele dumneavoastră – confort, siguranță, căldură, consum redus de energie – cu ajutorul soluțiilor oferite de Skylux și partenerii noștri.

Începând cu 08.09.2020 noul logo va deveni o parte integrantă a tuturor comunicărilor noastre.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în toți acești ani și sperăm ca noua noastră identitate vizuală să devină o prezență familiară care reprezintă perfect valorile Skylux și dorința noastră de a vă oferi cele mai bune soluții pentru proiecte de succes.

Puteti viziona si ofertele noastre de: rampe incarcare descarcare, trape de fum, usi industriale, si luminatoare acoperis.

Alte postări


Meniu