Clădiri pasive consum zero energie

Iluminare cladire pasiva
Iluminare cladire pasiva

( sursa https://www.lamilux.com/daylight-systems/glass-roof/glass-roof-pr60.html )

 

Directiva 2010/31/UE face referire la reglementarea eficienței energetice a stocului de clădiri. Aceasta impune ca toate clădirile noi să respecte principiul “consum aproape zero energie”. Ele poartă denumirea de case pasive. Începând cu 31 decembrie 2018, toate clădirile publice noi vor fi nevoite să respecte acest principiu, iar de la data de 31 decembrie 2020, toate clădirile noi din toată Europa, indiferent de funcțiunea lor, vor fi nevoite să fie clădiri aproape zero energie.

O casă pasivă este acel concept de construcție ecologic, confortabil termic, eficient din punct de vedere energetic și accesibil.

Clădirile pasive folosesc energie primară extrem de mică, fiind prin definiție ecologice. Datorită consumului redus, sunt salvate surse energetice pentru toate generațiile viitoare, fără a provoca daune mediului. Energia suplimentară folosită pentru construcția lor este nesemnificativă în comparație cu energia pe care o vor economisi mai târziu.

Clădirea pasivă necesită în mod evident o iluminare eficientă din punct de vedere energetic. Totuși, acest tip de iluminare poate fi în orice tip de casă, clădire comercială sau birou. Oamenii se rezumă adesea la două opțiuni: becuri de economisire a energiei și iluminarea LED.

 

Iată alte opțiuni pe care Skylux Construction vi le poate oferi:


 

1. Luminatoarele din sticla PR-60 LAMILUX:

Profilele sistemului de arhitectură de sticlă PR60 LAMILUX, formează bazele pentru un sistem foarte adaptabil, care permite o libertate aproape nelimitată de design. Structura de susținere este alcătuită din aluminiu de înaltă calitate. Acesta are închidere etanșă împotriva ploii torențiale, clasa 4 de permeabilitate la aer conform EN 12207, rezistență la vânt, izolație fonică, protecție termică, permeabilitatea luminii între 18% și 82%, transfer total de energie între 18% și 78%. Astfel, constructorii au oportunitatea de a îndeplini cerințele stricte ale clasificării construcției drept clădire pasivă.


PR-60

( sursa: https://www.lamilux.com/daylight-systems/glass-roof/glass-roof-pr60.html )

2. Tuburile de lumină SOLARSPOT COMERCIAL:

Cu 5 dimensiuni ale sistemului și o metodă de neegalat a distribuirii luminii naturale, Solarspot este alegerea perfectă pentru următorul dvs. proiect comercial. Indiferent dacă este vorba despre o unitate cu diametrul de 250 mm menită să lumineze un coridor sau o unitate masivă cu diametrul de 900 mm folosită pentru a inunda cu lumină zone industriale, niciun alt sistem nu egalează performanța sau valoarea Solarspot.

 

3. Tuburile de lumină SOLARSPOT REZIDENȚIAL:

Aceste tuburi sunt cele mai recente sisteme de iluminare pentru orice tip de casă. Cu ajutorul tehnologiilor brevetate, designul marginilor și cel mai reflectorizant material tubular de pe piață, sistemul poate îndeplini toate așteptările clientului. Adăugând garanția de 10 ani și performanța de vârf, Solarspot este cea mai bună alegere pentru casă.

Aceste sisteme de iluminare sunt perfecte atât pentru casele cât și pentru clădirile pasive, deoarece au un consum de energie 0 iar ele distribuie lumina fără a transmite căldură.

Puteti viziona si ofertele noastre de: rampe incarcare descarcare, trape de fum, usi industriale, si luminatoare acoperis.


Tub de lumina

( sursa: http://www.solarspot.it/en/ )

Alte postări


Meniu